Σχετικά με εμένα

Γεννήθηκα το 1978, μεγάλωσα και κατοικώ στο Αιγάλεω.

Οι ρίζες μου είναι από την Κεφαλονιά από πλευράς του πατέρα μου και από την Κόρινθο από πλευράς της μητέρας μου.

Είμαι παντρεμένος με τη Νάνσυ και έχουμε έναν υπέροχο γιο τον Διονύση.

Σπούδασα στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στη Σχολή Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών, με κατεύθυνση στον Τομέα Γεωγραφίας & Περιφερειακού Σχεδιασμού.

Είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην κατεύθυνση «Περιβάλλον και Ανάπτυξη» επίσης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και η Διπλωματική Εργασία μου είχε θέμα την «Ολοκληρωμένη Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων και Προοπτικές στο Δήμο Αιγάλεω». Οι σπουδές μου είχαν ως αφετηρία, αρκετά χρόνια πριν, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (πρώην Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας) όπου φοίτησα στη Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών, ως Τοπογράφος Μηχανικός.

Σήμερα εργάζομαι ως Ειδικός Επιστήμονας στην Ανεξάρτητη Αρχή «Συνήγορος του Πολίτη» και οργανικά ανήκω στον «Κύκλο Ποιότητας Ζωής», ενώ στο παρελθόν εργάσθηκα στον Ε.Ο.Τ.  και στο Υπουργείο Τουρισμού για περίπου 9 συναπτά έτη, ως Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός στην Ειδική Υπηρεσία Προώθησης & Αδειοδότησης Τουριστικών Επενδύσεων (ΕΥΠΑΤΕ).

Είμαι μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στον «Συνήγορο του Πολίτη», ενώ στο πρόσφατο παρελθόν είχα διατελέσει Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Υπαλλήλων του Ε.Ο.Τ. επιδεικνύοντας έτσι πάντα στην πράξη δια της ενεργού συμμετοχής μου ευαισθησία και μαχητικότητα σε εργασιακά ζητήματα όπου και αν βρισκόμουν.

Από τον Σεπτέμβριο του 2019 έχω τη τιμή να υπηρετώ την «πόλη της καρδιάς μου», το Αιγάλεω, ως Δημοτικός Σύμβουλος από την πλευρά της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως εντός της Δημοτικής Παράταξης «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΙΓΑΛΕΩ», με επικεφαλής τον πρώην Δήμαρχο κ. Δημήτρη Μπίρμπα. Απέραντος σεβασμός και υπόκλιση στους συνδημότες μου, που μου έδωσαν την ευκαιρία (υπό αντίξοες συνθήκες) να εργαστώ και να συνεργώ με κάθε ενεργό πολίτη (εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου) επάνω στο κοινό, όλων μας, όνειρο και φιλοδοξία για ένα καλύτερο Αιγάλεω, για μία έξυπνη – φιλική πόλη, για μία πόλη της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης.

Το προσωπικό μου «ευαγγέλιο» στηρίζεται σε ένα προσωπικό αξίωμα: |πέρα και πάνω απ’ όλα είναι ο άνθρωπος| και αυτό θα  υπηρετώ μέχρι την τελευταία μου σκέψη.

Με εκτίμηση,

Ευαγγελάτος Σπύρος

15

άρθρα

84

παρεμβάσεις

25400

μοναδικοι επισκέπτες